הבחירה מי רואה אותי נוגעת לחברים אחרים ב־SipIn. המקום עצמו רואה כל Sip in אצלו, כי זה ביקור אצלו. כאן מפורט מה הוא רואה, ומה הוא לעולם לא רואה.
מה המקום רואה ומה לא
| המקום רואה | המקום לעולם לא רואה |
|---|---|
| את השם שלכם, ומאז מתי אתם חברי המועדון שלו | את המקומות האחרים שלכם |
| את הביקורים והרכישות שלכם אצלו | את רשימת הקשרים שלכם |
| כל Sip in שלכם אצלו, גם כשבחרתם "מוסתר" | את האימייל והטלפון שלכם |
| מה בחרתם באותו ביקור, כתווית שקטה: "מוסתר" או "הקשרים שלי" | את המיקום של הטלפון שלכם |
בתוך הצוות של המקום
מי שנמצא כאן עכשיו מופיע אצל המקום בשם ובתמונה. רק אנשי צוות שהמקום נתן להם הרשאה לראות שמות רואים מי אתם. שאר הצוות רואה רק כמה אנשים נמצאים כאן.
איפה בודקים באפליקציה
ב"הגדרות ופעילות" › "פרטיות" › "מה המקומות רואים".
שאלות נפוצות
אפשר לעשות Sip in בלי שהמקום ידע?
לא. כל Sip in נראה למקום, גם במוסתר. אם אתם לא רוצים שהמקום ידע שהגעתם, אל תעשו Sip in: הגעה בלי Sip in לא נשלחת ל־SipIn, ולכן גם לא למקום.
המקום רואה את הביקור גם אחרי שהוא נגמר?
כן. הביקורים והרכישות שלכם אצלו נשמרים גם אחרי שהביקור נגמר. רק "כאן עכשיו" נגמר עם הביקור: אתם יוצאים מרשימת מי שנמצא במקום. מה קורה בהם כשמוחקים את החשבון: מחיקת החשבון.