בהגדרות › פרטיות בוחרים מי רואה אתכם כשאתם במקום, מי רואה את הרשימות שלכם ומה מוצג בעמוד שלכם. הבחירות נשמרות בחשבון, ולכן נשארות גם כשנכנסים מטלפון אחר.
איך מגיעים להגדרות הפרטיות
- לחצו על התמונה שלכם בסרגל בתחתית המסך. נפתח העמוד שלכם.
- לחצו על שלושת הקווים בראש העמוד. נפתח "הגדרות ופעילות".
- בקבוצה "מי יכול לראות אותי" לחצו "פרטיות". מתחת לשם מוצגת הבחירה הנוכחית שלכם למי שרואה אתכם במקום.
מה כל אפשרות קובעת
| האפשרות | מה היא קובעת | ברירת מחדל |
|---|---|---|
| מי רואה אותי כשאני במקום | הבחירה שה־Sip in שלכם מתחיל ממנה: "כולם", "הקשרים שלי" או "מוסתר". בכל Sip in אפשר לבחור אחרת. ראו מי רואה אותי. | כולם |
| קשרים שלא יראו אותי | עד 20 קשרים שלא יראו אתכם במקום, גם כשבחרתם "כולם" או "הקשרים שלי". גם אתם לא תראו אותם שם. אף אחד לא מקבל על כך הודעה. | אף אחד |
| מי רואה את רשימת הקשרים שלי | מי יכול לפתוח את הרשימה הזאת בעמוד שלכם: "הקשרים שלי" או "רק אני". | רק אני |
| מי רואה את רשימת מועדוני הלקוחות שלי | מי יכול לפתוח את רשימת המועדונים שלכם בעמוד שלכם: "הקשרים שלי" או "רק אני". | רק אני |
| המתג של קהילות המועדונים | אם חברים אחרים במועדונים שלכם רואים אתכם בקהילה של המועדון. | כבוי |
| מה משותף לנו | מה שמשותף לכם ולמי שמסתכל בעמוד שלכם. מוצג רק כששני הצדדים הפעילו את המתג. | כבוי |
| הקפה שלי, בעמוד שלי | מקום אחד מהמועדונים שלכם, שמוצג בעמוד שלכם. | ללא |
"מה המקומות רואים" מציג מה מקום רואה עליכם, ומה הוא לעולם לא רואה. ראו מה המקום רואה. בתחתית המסך יש קישור למדיניות הפרטיות.
שאלות נפוצות
קשר יודע שהוספתי אותו ל"קשרים שלא יראו אותי"?
לא. אף אחד לא מקבל הודעה, והקשר ביניכם נשאר כמו שהוא.
"מוסתר" מסתיר אותי גם מהמקום?
לא. המקום רואה כל Sip in אצלו, גם כשבחרתם "מוסתר". הבחירה קובעת מה רואים חברים אחרים. ראו מה המקום רואה.